Inleiding

De naam test Boerenheerlijkheid geeft al aan waar het om gaat. De producten zijn heerlijk, de verkopen zijn eerlijk en de producten komen van het boerenland.Dit is de basis, waarop een aantal producenten hun producten aanbieden. Goede producten, eerlijke handel.
Dat is de grote kracht van de Boeren (h)eerlijkheid.

boontjes

Regelmatig worden nieuwe producten uit de streek aangeboden.Deze worden gecontroleerd op smaak, kwaliteit, prijs en daarna, indien goed bevonden, aan het assortiment toegevoegd.Op deze manier blijven onze producten eerlijk en heerlijk.

De Boeren(h)eerlijkheid heeft zijn nut bewezen in de afgelopen jaren.De Boeren (h)eerlijkheid heeft de afgelopen jaren geen extra grote dingen gedaan maar is met beide benen op de grond blijven staan.Heeft ook op een zeer service gerichte wijze de producten bij de klant afgeleverd.Er zijn een paar artikelen aangepast en er zijn vele nieuwe producten bij gekomen. Allemaal producten die in het Drentse thuis horen.Boeren (h)eerlijkheid heeft de grote stap gezet naar uitbreiding. Vele ster verkoopservice punten zullen in Drenthe zichtbaar worden.

c2aardbeien